Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Культурна революція, тату та путін | Підсумки тижня у Калуші

Про що ж ми читали цими не чуйними днями березня?

Ділиться Інформатор.

“Тут людина знепритомніла!” — що робити якщо поряд зомліла людина? | Корисні поради

З кожним новим днем наближається весняне потеплішання. Через такі перепади температури у багатьох людей з’являються проблеми з тиском та інші неприємності, що можуть привести до знепритомнення. Тож важливо знати, як цьому давати раду.

Продається все: найдивніші рекламні оголошення Калуша

Часом Калуш наповнюється цікавинками, від яких зводить подих. А інколи тут з’являються справді дивні речі, як от оголошення. Чи вдасться вам назвати кожен предмет, не читаючи підпис?

Шукаєте якісне тату чи пірсинг у місті Калуш? VeAn Tattoo — це відмінний вибір!

Однак, якщо незвичайного у вашому житті недостатньо, завжди можна щось змінити. Наприклад набити тату або зробити омріяний пірсинг.

Двох військових з Калуша нагородили “Хрестом сумівця-бійця”

Поки ми маємо змогу жити під відносно мирним небом, варто згадати тих, хто бореться за наш спосіб життя та свободу. У калуській “Спілці української молоді” про це ніколи не забувають.

У Калуші влаштують культурну революцію | Анонс

Говорячи про спогади, естетика українського дисидентства відгукується у серці калуської молоді. Відтак нині у “Хабі 93” проведуть культурний захід, присвячений нашому протестному минулому.

Відсутні люки, сміття і скарги жителів. Підсумки останньої комісії з благоустрою | ФОТО

Тема комунального благополуччя міста є однією з найпопулярніших тем у калуських читачів. Нещодавно комісія з благоустрою Калуша оглянула проблемні ділянки, і ось що з цього вийшло.

Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт владіміра путіна

А новини з дипломатичного світу цього тижня особливо тішать. Тепер найогиднішого карлика прирівняли до злочинця на міжнародному рівні, а це ще один крок до нашої перемоги.

“Зупинись мить, ти чарівна” — Калуш в інстаграмі сьогодні

Насамкінець хотілось би поглянути на рідне місто ще раз. На те, якими барвами воно вигравало у третій тиждень весни, та як це бачать самі калушани.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору