Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Гроші, ДТП, суди й гарбузова каша” — (трешові?) підсумки жовтня

"Гроші, ДТП, суди й гарбузова каша" — (трешові?) підсумки жовтня

Другий місяць осені наробив шуму. Інфопростір переповнювався екстравагантними новинами. Найпопулярніше на нашому сайті (і трохи статистики) зібрали в традиційних #підсумкахмісяця.

Розповідає Інформатор.

У вересні сайт Інформатора, як і в минулому місяці, відвідало понад 74 тисяч нових читачів, загалом наші новини прочитали —  382 000 разів, а всього було написано понад 600 новин. В YouTube спільноти — Інформатор Калуш тепер 2215 унікальних підписників.

А так виглядає ТОП-10 найчитаніших новин:

Очолила рейтинг новина Скільки заробляє начальниця ЦНАПу?

З даних, які отримали у відповідь на інформаційний запит, ми дізналися, яка заробітна плата була у начальниці управління “Центр надання адміністративних послуг” за минулий 2022 рік, а також за 8 місяців поточного.

ЦНАП і гроші

“Просто й смачно” — як урізноманітнити смак гарбузової каші?

Гарбузову кашу вважають однією із найбільш корисних. І з певних причин вона набирає особливої популярності в жовтні, напередодні Геловвіну. Таку кашу можна ще й покращити: додати фрукти й мед, або навпаки — додати сіль, крупи та використовувати як гарнір до м’яса.Ми зібрали для вас кілька рецептів. Смачного!

Скільки заробляє міський голова Андрій Найда?

Продовжуємо висвітлювати тему зарплат керівництва міста.

Наступні матеріали в добірці нерозлучні як сонце і день. Мова про: Хемич мобілізувався у частину, де командиром є калушанин? та Мобілізований Хемич: командир — підтвердив, військова частина — ще ні.

І хоч судова епопея з псевдоволонтером Віталієм Хемичем стала на паузу, але громадськість пильно стежить за кожним його рухом. І нові факти дивують з подвійною силою.

Мобілізований Хемич: командир підтвердив

На Калущині під час демонтажу труби загинув чоловік | Що відомо?

8 жовтня у Долині під час виконання робіт помер один з комунальників. Це неабияк сколихнуло Калущину.

На Калущині під час демонтажу труби загинув чоловік | Що відомо?

Потягом із Калуша — до Варшави. Ексклюзивні фото і враження

З 15 жовтня через Калуш почав курсувати новий потяг, яким можна дістатися аж до Варшави. У Калуш він прибуває о 6-ій ранку і стоїть усього кілька хвилин. Інформатор днями удосвіта побував на залізничному вокзалі.

Серйозна ДТП в центрі Калуша | ВІДЕО

2 жовтня, на перехресті вулиць Грушевського-Винниченка близько 13:20 сталася дорожньо-транспортна пригода за участі Mazda 626 та Hyundai IX35. Коментарі очевидців та поліцейських, а також ексклюзивні фото — у матеріалі.

Домбровський кар’єр: екологічна проблема чи економічний шанс?

З 1853 року у Калуші видобували та переробляли калійні солі на цінні добрива, проте у 2007 році все зупинилось і над регіоном повисла екологічна небезпека. Чи можливо зараз відновити виробництво та, чи вигідною буде така діяльність? Розповідає Інформатор.

Скільки платять і як тратять. Порівнюємо чеки з продуктових магазинів у Польщі та Україні

“За кордоном жити легше”, “у них дешеві продукти”, “там заробляють більше, а витрачають менше”… Знайомо? Про яку саме країну йдеться — неважливо, адже в уявленні багатьох українців — добре всюди. Але чи так це насправді? Інформатор, заручившись підтримкою колеги, яка зараз перебуває у Польщі, спробував дізнатися більше. У нас буде серія цікавих публікацій із “польським присмаком”. Не пропустіть! А розпочинаємо ми — із продуктового кошика та порівняння зарплат. У Польщі наша тимчасова локація — місто Лодзь, в Україні — Калуш.

(не)Видимі: чому важливо користуватися світловідбивальними елементами?

Безпека — понад усе. І неважливо чи ти пішохід, чи водій транспортного засобу. А ще більшу увагу до власної безпеки слід проявляти у вечірній та темний час доби. Зважаючи на те, що годинники вже перевелися й темрява наставатиме швидше — ми вирішили ще раз нагадати про такі допоміжні засоби, як світловідбивальні елементи й наголосити на їхній важливості.

(не)Видимі: чому важливо користуватися світловідбивальними елементами?

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору