Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У Долині скасували скандальні рішення виконкому щодо встановлення МАФів

У Долині скасували скандальні рішення виконкому щодо встановлення МАФів

Ці питання сьогодні вже вчетверте винесли на розгляд депутатів. Після попередніх невдалих спроб вони таки набрали достатню для затвердження кількість голосів.

Повідомляє Інформатор.

У березні цього року, нагадаємо, депутати міської ради не змогли скасувати рішення виконавчого комітету, якими кілька місяців тому надали дозвіл на встановлення двох тимчасових споруд на вулиці Січових Стрільців.

Детальніше про це було в матеріалі “Забракло голосів чи волі?..”

На початку лютого, нагадаємо, на вулиці Січових Стрільців у Долині почали встановлювати кіоск. Мешканці будинку виступили проти, адже споруда, фактично, “лізе” їм до вікон. Також мова йшла про знищення зеленої зони. Мешканці пішли до мерії та вимагали громадських слухань. Також — офіційно зареєстрували скаргу. У підсумку роботи були зупинені за рішенням суду.

Проте, епопея тривала до сьогодні. І лише зараз після тривалих суперечок скандальні дозволи скасували.

Окрім цього, депутати взялися за розгляд альтернативного проєкту рішення щодо заборони на встановлення МАФів у центральній частині міста. Це рішення — також із чималим шлейфом. Як його обговорювали і не прийняли у березні, можна прочитати в публікації “Спроба №… У Долині розглянули питання щодо заборони на встановлення МАФів”.

Чим принципово відрізняється сьогоднішнє рішення і чи затвердять його у кінцевому підсумку — розповімо згодом.

Тетяна Кіндюх 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору