Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Підсумки 2023-го: секс, пікети і Рожнятів?

Рік, що минув, видався дуже турбулентним, насиченим і тривожним. Майже щодня відбувалися резонансі події, як в Україні загалом, так і на Калущині безпосередньо. Наша команда невтомно старалась першими розповідати вам про найважливіше. Ми дуже вдячні вам, наші улюблені читачі, за те, що читаєте нас, довіряєте нашому медіа й ділитесь цим з іншими.

Сьогодні Інформатор зібрав ще одні підсумки до купи.

Кінець року потішив нас шаленими цифрами: всього на сайті протягом року з’явилось 6775 новин, середня відвідуваність сайту щомісячно складає 200 тисяч унікальних переглядів, наш ютуб канал перетнув позначку 2000 підписників.

Цьогоріч ми разом хочемо осідлати більші цифри. І з вашою любов’ю й допомогою ми віримо, що це вдасться 😉

А зараз трошки сезонних підсумків. Тобто найпопулярніших новин:

Зима 2023:

Зупинись і подивись — околиці Калуша як вони є…

У грудні у пошуках новин та електрики, самотньо скитаючись містом, нашій довелося побачити красу та естетику притаманну здебільшого апокаліптичним (або горор) фільмам, а не прохолодному першому місяцю зими. Особливу увагу прикули наші погляди зупинки, на яких, схоже уже ніхто не чекає на громадський транспорт.

Небезпечні перехрестя Калуша | Випуск №1

Інформатор спільно з працівниками Поліцейської станції Калуського районного відділу поліції розібрав і нагадав правила проїзду потенційно небезпечних ділянок у нашому місті.

У калуській річці Сівка знайшли тіло дівчини | Деталі (оновлено)

В лютому Калуш сколихнула непересічна подія, яка породила багато чутків й навіть створила уявного серійного вбивцю. Ми дізнавалися деталі загадкової смерті молодої калушанки в поліції. Наразі це єдині деталі, а офіційної версії загибелі калушанки немає.

Весна 2023:

На Об’їзній у Хотіні трапилась смертельна ДТП

27 квітня, близько 20:00 на Об’їзній дорозі в житловому масиві Хотінь сталась ДТП за участі легкового автомобіля та мотоцикла. Інцидент стався на відрізку дороги від церкви Святого Миколая до зупинки “Шахта” в Хотіні. Про причини й деталі ми розповіли “з перших вуст”.

Вирішення питання присутності московського патріархату в Калуші відклали на позачергову сесію

Вже не перший місяць довкола церкви на вулиці Грушевського, яка належить до конфесії московського патріархату, точаться публічні дискусії та вибудовується стратегія переходу на баланс нашої громади. Про один з етапів законної ліквідації рпц розповіли з зали сесії Міської ради.

До теми: Московську церкву у Калуші ліквідують. Прихожани — проти

Прикарпатці здійснили статевий акт на території автостанції | Відео

Пара коломиян здійснила статевий акт неподалік кафе при в’їзді на автостанцію. Як це сталося — показали навіть на відео.

Літо 2023:

Ексклюзивні кадри наслідків негоди у Калуші | ВІДЕО

На початку липня провівши рейд вулицями міста Інформатор зафіксував значні підтоплення навколорічкових та навіть центральних районів міста.

На обʼїзній у Калуші знову трапилось смертельне ДТП, тепер за участі чотирьох автомобілів

11 липня, орієнтовно об 11 годині в мікрорайоні Хотінь зіткнулись чотири машини марок: Mercedes-Benz Vito, Mazda 6, Peugeot, Nissan Leaf. Інформатор відразу прибув на місце поді й зафіксував деталі.

“Йому має бути найбільша, яка тільки можлива, міра покарання”: відбулося чергове засідання у справі Віталія Хемича

16 серпня, у Калуському міськрайонному суді продовжили розгляд справи псевдоволонтера Віталія Хемича. За словами судді Олександри Кардаш, наступне засідання відбудеться у форматі судових дебатів. На цьому, каже вона, розгляд кримінального провадження завершиться.

Осінь і кінець 2023:

“Гола перерва”: у Калуський ліцей увірвався невідомий чоловік | ВІДЕО

14 вересня у Калуському ліцеї №3 під час навчального процесу до школи потрапив невідомий чоловік. Опинившись в одному з навчальних класів, він почав роздягатися. Офіційний коментар та деталі зібрали в матеріалі.

(не)Видимі: чому важливо користуватися світловідбивальними елементами?

Безпека — понад усе. І неважливо чи ти пішохід, чи водій транспортного засобу. А ще більшу увагу до власної безпеки слід проявляти у вечірній та темний час доби. Зважаючи на те, що годинники вже перевелися й темрява наставатиме швидше — ми вирішили ще раз нагадати про такі допоміжні засоби, як світловідбивальні елементи й наголосити на їхній важливості.

Жителька Калуша вийшла на одиночний пікет проти “бруківки”

4 листопада, на заході до вшанування пам’яті розстріляних учнів Калуської торговельної школи пікетувала жінка з плакатами. З якими саме та з якої причини — читайте у матеріалі.

У Рожнятові поліцейські “успадкували” замок | ВІДЕОРЕПОРТАЖ

У Рожнятові збереглася частина унікального замку 15-го століття. Але чи всі місцеві знають про нього? Інформатор не лише розпитав про замок місцевих людей та знайшов цікаві історичні факти, а й побував у ньому. Як це було, дивіться у нашому вечірньому відеорепортажі.

Читайте також:

Що змінилось у Калуші за 2023 рік | ОПИТУВАННЯ

Калуш за 12 місяців 2023-го у світлинах | ФОТО

Небезпечні калуські дороги — добірка найгучніших ДТП 2023 року

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору